Tekst

In 1998 ben ik als zelfstandige ondernemer gaan werken op het gebied van schrijven en organiseren. Ik heb artikelen geschreven voor interne bladen en teksten voor folders, lesprogramma’s, tentoonstellingen en websites. Daarnaast heb ik groene evenementen, workshops, boomfeestdagen en symposia georganiseerd. Alle producten gingen over mensen en hun natuurlijke omgeving.

Mensen laten zien dat natuur al om de hoek van de straat te vinden is. Zelfs in eigen achtertuin of op het balkon. Stadstuin Kweekland biedt volop mogelijkheden om bezoekers op een andere manier naar het leven in de tuin te laten kijken. Het begint al als ze de tuin op komen. Het tempo ligt lager. Het is niet overdreven aangeharkt. Kweekland nodigt uit tot een gesprek. Helemaal als we samen sla of courgettes gaan oogsten. Met kinderen, maar ook volwassenen, is het meestal een feest.

 


Print page

Een gedachte over “Tekst

  1. La cosa mi inquieta moltisismo…anni fa la bufala di bendardi o come diamine si chiama, e poi il terremoto in spagna…adesso questo…un minimo mi inquieta anche se non vorrei iinquietarmi…mi chiedo piuttosto una cosa…ci sono stati altri eventi simili? magari che non hanno colpito città per un discorso prcobbilistioa…ma volte registrate in cui meteore piu grandi di pochi cm hanno colpito la terra?grazie

Een reactie plaatsen