Wie

Het idee voor Tebuiten is ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte aan een prettig en goed tuincentrum met echte aandacht voor het groen en tuinieren. Daarnaast zie ik het als mijn missie om mensen zoveel mogelijk te interesseren voor de rol die natuur en landschap speelt in ons leven. Dat kan ik niet alleen. Ik maak een begin en hoop anderen daarin te inspireren en een podium te bieden.

Ik schrijf en organiseer nu ruim vijfentwintig jaar over natuur en landschap. Sinds 1998 ben ik zelfstandig ondernemer en adviseer ik gemeentes, natuurorganisaties en landschapsarchitecten over hun communicatie. Mijn wortels liggen bij de groendienst van de gemeente Den Haag en de landelijke Vereniging Natuurmonumenten. Ik heb Milieukunde HBO gestudeerd en daarvoor de opleiding voor Vakbekwaam Hovenier gedaan.

Vanaf zomer 2013 ben ik op Kweekland neergestreken. Van daaruit richt ik mij op het kweken van groente en bloemen, het begeleiden van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, het schrijven van teksten en het organiseren van activiteiten op de tuin en in de stad.

Annemarie van Velzen | tebuiten@xs4all.nl | 06 22805323

 


Print page